Комерцијалист за продажба на млечни производи

 • Објавен пред 11 месеци
 • Макпромет
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Макпромет е компанија со широко портфолио на оперативни дејности во неколку индустрии. Бараме високо мотивиран комерцијалист за нашата млекара со:

 • Искуство во продажба во прехрамбена индустрија минимум 3 години
 • Детално познавање на пазарот на млечни производи
 • Одлично познавање на MS Office
 • Способност за градење на пазарни извештаи
 • Возачка дозвола - Б категорија
 • Основно познавање на правната регулатива во Македонија за модифицирање и создавање на договори за продажба
 • Вештини за финансиска, статистичка анализа и линеарни регресии на резултатите од продажба.
 • Одлични вештини за презентација и визуелизација на податоци
 • Основни познавања од нутриционизам

Сите заинтересирани кандидати се добродојдени да го пратат своето CV на dino.atanasov@makpromet.com.mk. Успешните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Макпромет. 

КЛИКНИ