Агент за продажба и маркетинг

 • Објавен пред 10 месеци
 • Зонел Софтвер
 • Активен до 28.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЗОНЕЛ Софтвер објавува оглас за вработување на  Агент за продажба и маркетинг

Клучни задачи и одговорности:

 • Спроведување на кампањи за продажба;
 • Обезбедување на нови корисници;
 • Организација на состаноци, презентации и водење на преговори со потенцијални корисници;
 • Креирање на понуди врз основа на потребите на потенцијалните корисници;
 • Успешна соработка со  останатите сектори во компанијата;
 • Редовно известување за преземените активности и резултатите од преземените активности; 
 • Грижа за квалитетно нудење на услуги кон крајни корисници и постигнување на јасно дефинирани бизнис цели; 

Знаења и потребни вештини:

 • Искуство со HELIX системот или други слични ЕРП решенија
 • Искуство со презентации на софтверски решенија
 • Познавање на корпоративно работење на една компанија од аспект на книговодство (финансово, материјално, малопродажба, плати)
 • Одлични комуникациски вештини и вештини за преговарање;
 • Иницијативност и проактивност, ентузијазам и фокус кон постигнување на продажните цели;
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови;
 • Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници;
 • Искуство со MS Office Апликации (Word, Power Point, Excel, Outlook);
 • Англиски јазик;

Ние нудиме:

 • Работа во перспективна средина;
 • Постојан развој на професионални вештини;
 • Флексибилно работно време по договор
 • Долгорочна соработка
 • Фиксна Плата + Бонуси за успешност/дополнителни приходи

Сите заинтересирани до 26.09.2017 год. своето CV да го испратат на:
konkurs@zonel.com.mk

ZONEL Software
Програми за книговодствено, материјално и комерцијално работење
Ул. Васил Ѓоргов 34-1/3, Скопје
2401-204, 2402-274
konkurs@zonel.com.mk
www.zonel.com.mk

КЛИКНИ