Шанкер/ка - Визбегово

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Мотиви Вработување, за потребите на свој клиент, казино со највисоки стандарди, во Визбегово, објавува оглас за:

ШАНКЕР/КА

Работни одговорности:

- Подготвува и послужува пијалоци во согласност со нарачките од гостите;

- Се грижи за одржување и хигиена во работниот простор;

- Води евиденција за залихата на пијалоци;

- Други одговорности соодветни на работното место Шанкер.

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

- Да е љубезна, ведра и насмеана личност;

- Лојалност и чесност;

- Проактивна, вредна и енергична личност;

- Одговорност и посветеност кон работата,

- Тимски играч и колегијалност;

- Личност која со ентузијазам ќе ги учи и применува работните задачи;

- Желба за личен раст и развој;

- Брзина и спретност.

Потребни квалификации:

- Минимум ССС;

- Познавање на странски јазик ќе биде предност;

- Искуство во угостителство ќе се смета за предност;

- Работа во три смени.

Локација: Визбегово

Почетна плата: 34.000,00 денари

 

 

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ШАНКЕР/КА

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »