Доставувач на пратки во град Скопје

  • Објавен пред една недела
  • Карго Експрес дооел
  • Активен до 28.05.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Карго Експрес дооел:

Дистрибутер-Возач

Карго Експрес подружница Скопје има потреба од Доставувачи на пратки на територија на град Скопје.

Задолжително возачка дозвола од Б категорија.

Плата од 18000 денари.

КЛИКНИ