Референт за продажба на плочести материјали

За компанијата: Мегатехна - Центар за материјали за мебел - www.megatehna.com повеќе за компанијата »

Компанијата Мегатехна ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на лице за позицијата Референт за продажба на плочести материјали - проектант за внатрешно уредување.

Потребни квалификации:

 • ССС и/или  ВСС (техничка насока)
 • Работно искуство на иста или слична позиција 
 • Солидно познавање на англиски јазик 
 • Одлично познавање на компјутерски програми (MS Office, AutoCAD, Corpus) 
 • Познавање на програм за изработка на кројни шеми

Вештини и способности на кандидатот:

 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за тимска работа и решавање на проблеми 
 • Флексибилност и инцијативност во работењето 

Наши обврски:

 • Обука и тренинг на кандидатот 
 • Обезбедување на пдлични услови за работа
 • Можност за професионален развој и унапредување во работата и позицијата

Доколку се препознавате во нашите барања, испратете го Вашето CV на нашата e-mail адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]   со точна назнака за кое работно место конкурирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »