Монтер на мебел

Плата од 30.000 ден.

Активни огласи од Смарт Ливинг ДОО:

Продажен асистент - City Mall

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 • Завршено средно образование, пожелно искуство
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Изразена желба за учење и напредување во струката
 • Пожелно искуство со монтирање на мебел
 • Одговорност, систематичност и организираност
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • Способност за работа со временски рокови 

Одговорности и работни задачи:

 • Монтажа на мебел
 • Следење и асистирање при дијагностицирање и остранување на настанати проблеми
 • Точно и редовно следење на работните налози
 • Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности и евентуалните пречки
 • Одржување комуникација со клиентите за временски рокови

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуирана обука
 • Работно време: 40 часа неделно, бонуси за прекувремена работа, 

Плата 30.000,00 денари

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија преку полето за аплицирање. Огласот е активен до 15.05.2024

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »