Магацински работник

  • Објавен пред 9 месеци
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од магацински работник (втора смена).

Услови:

  • Завршено средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Основни компјутерски вештини
  • Спремност за утовар и истовар на пратки
  • Способност за индивдуална и тимска работа

Работно време во втора смена, од 17 до 24:00 часот

Плата: 15.000 денари

Испратете Ваше CV на komercija@brzapratka.com со назнака "За магационер 2 смена".

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

 

КЛИКНИ