Помошник готвач

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Возачи со Е Категорија

Бензинската пумпа ДМТШ ИНТЕР ОИЛ СКОПЈЕ објавува оглас за Помошник готвач во Илинден

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Завршено средно образование
  • Работно искуство ќе се смета за предност

 Заинтересираните кандидати треба да достават свои податоци (CV) на mail  [најави се за да го видиш е-маилот]

По истекот на рокот за поднесување, ќе биде спроведено интервју со кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »