Асистент за продажба

 • Објавен пред 8 месеци
 • Moda Group
 • Активен до 12.10.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Салон за Обувки "PAOLO BOCELLI"  Тетово,

За потребите на својот продажен салон во PALMA MALL ул.Скопски Пат- Тетово објавува: ОГЛАС, за вработување на: Асистент за продажба.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил: career.paolobocelli@gmail.com

Квалификаци

 • Возраст од 18- 35 години
 • Минимум средно образование
 • Способност за работа и комуникација со клиенти
 • Способност за тимско работење
 • Солидно познавање на работа со компјутер
 • Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
 • Познавање на други јазици
КЛИКНИ