Референт за продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • Тјунинг Центар ДОо
  • Активен до 12.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Вработуваме референт за продажба велосипеди, опрема и делови

Локација: Центар-Скопје

Работа само прва смена (недела и државни празници не се работи)

Услови:

Минимум завршено средно образование

Одлични продажни способности

Возачка дозвола Б категорија (актиивен шофер)

Познавање на англиски јазик

Познавање на работа на компјутер

Доколку сте заинтересирани испратете CV на info@velosiped.mk

КЛИКНИ