Дистрибутер реон Кавадарци

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

МОД ЕЛЕКТРОНИКС 2021 ДООЕЛ Скопје е компанија која е ексклузивен дистрибутер на ISMOD уреди и тутунски производи од несогорлив тутун. МОД ЕЛЕКТРОНИКС 2021 ДООЕЛ е брзорастечка компанија која за релативно краток период е добро поставена на пазарот и има цел со тимска работа да постигне уште подобри резултати. 

За повеќе информации посетете ја нашата веб страна https://ismod.mk/

Одговорности кои следат:

 • Достава на роба до коминтенти
 • Примање на нарачки од коминтенти и средување на робата за истите
 • Следење на наплата
 • Следење и грижа за корисниците на електронски уреди ISMOD
 • Воспоставување, развивање и одржување на позитивни деловни односи со клиентите.
 • Постигнување на договорените продажни цели и резултати во рамки на распоредот
 • Анализирање на потенцијалот на територијата/пазарот, следејки ги извештаите за продажба

Ако:

 • Важите за личност со високо ниво на комуникациски вештини, позитивен став, како и вештини за преговарање и убедување
 • Сте одговорна и професионална личност, која е посветена за остварување на поставените цели
 • Сакате да работите во динамична средина, опкружена со енергични личности

И поседувате:

 • Диплома за завршено средно образование
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство како дистрибутер
 • Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)
 • Возачка дозвола за Б категорија

Што добивате:

 • Стимулативна и позитивна работна атмосфера
 • Одлични можности за заработка и напредување

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следниот email:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака: Дистрибутер реон Кавадарци, најдоцна до 05.06.2023 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »