продавач/ка

 • Објавен пред 12 месеци
 • Солета ДОО
 • Активен до 07.12.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Солета има потреба од:

 

Продавач/ка

 

Kвалификации:

 • Средно образование,
 • Претходно работно искуство во малопродажба,
 • Познавање на работа на компјутер и фискална каса.

 

Личен профил:

 • Одговорност и прецизност,
 • Способност за тимска работа,
 • Флексибилна, комуникативна и динамична личност,
 • Лојалност и иницијативност.

 

Одговорности и задачи:

 • Услужување и продажба на целокупниот асортиман,
 • Работа на каса,
 • Одржување на хигиена и следење на основните  критериуми на добра хигиенска пракса во текот на работењето.

 

Вашите CV-a испратете ги на контакт email: info@soleta.com.mk

КЛИКНИ