ХИГИЕНИЧАР

 

ХИГИЕНИЧАР

Компанија која се занимава со управување и одржување на објекти има потреба од хигиеничар.

 

Потребни услови што треба да ги поседува кандидатот:

  • Средно образование,
  • Работно искуство од минимум 1 година,
  • Работа (чистење) на висина.

 

Обврски:

  • Ја одржува хигиената во работните простории и објектот, по подготвен распоред на активностите од страна на одговорните лица,
  • Водење евиденција на средствата за одржување на хигиената,
  • Чистење на прозори, работа на висина.

 

Неделното работно време изнесува  40 часа, се работи во 2 смени.

Заинтерисрианите кандидати нека испратат CV на: jobs@fms.com.mk или да се пријават директно во просториите на компанијата најдоцна до 30-ти ноември 2017.

Адреса на компанијата:

Ул. Филип Втори Македонски бр.3

Соравиа Центар 3-ти кат, канцеларија 3012

КЛИКНИ