Специјалист за техничка подршка

 • Објавен пред 11 месеци
 • Брансис Дооел
 • Активен до 16.01.2017
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Брансис Дооел:

ПРОДАЖЕН АГЕНТ

Брансис нуди решенија за менаџирање на возен парк, од основни како следење на возила до напредни интелегентни решенија за превенција од судари. Моментално тимот има потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Одговорности:

 • Организира техничка поддршка и Call Center
 • Секојдневна комуникација со постоечки корисници
 • Водење евиденција за пријавени тикети за техничка интервенција кон корисници
 • Одржување на сервери (Windows Server, SQL Database)
 • Потребни вештини
 • Комуникациски вештини
 • Ориентираност кон детали
 • Следење процедури и правила
 • Способност за работа под притисок и фокусирање на повеќе работни задачи во исто време
 • Способност за конструктивно решавање на работни предизвици
 • Способност за преговарање, убедливост и градење однос со клиенти
 • Способност за работа со различен тип на луѓе
 • Ефективност и организираност

Потребни квалификации:

 • Факултет на Електро, Компјутерски науки
 • Познавање на англиски јазик
 • Минимум 2 години работно искуство (работно искуство во Call Center е предност)
 • Познавања на  Windows Server, SQL Database, TCP/IP (мрежи)
 • Возачка дозвола Б категорија

Нудиме:

 • Oсновна плата
 • Постојана едукација и надградување
 • Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа

Сите заинтересирани кандидати да испратат кратка биографија (CV) на е-маил jobs@bransys.com најкасно до 16.01.2017 година.

Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Нецелосните апликации нема да бидат земени во предвид.

КЛИКНИ