Келнер

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Возачи со „D“ Категорија - Помошник готвач

Бензинска пумпа Интер- Оил во н.Маџари има потреба од вработување Келнер.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование;
  • со и без работно искуство.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail [email protected].