Маркетинг агент за работа на терен со познавање на алабнскиот јазик

(преземи го огласот како слика)

Напомена: Вработувањето е за во Битола
Опис на задачите:


Работа на терен, работа во канцеларија, контактирање и одговарање на повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците;
• Ефикасно прибирање на кориснички информации, задоволување на потребите на корисниците и едуцирање на корисниците;
• Обезбедување квалитетна услуга и поддршка во различни области кои вклучуваат информации за плаќања, правење нарачки, решавање на системски проблеми и слично.

Потребни квалификации:

• Одлично познавање на албанскиот јазик
• Одлично познавање на англискиот или некој друг јазик ќе се смета за предност
• Посветеност во обезбедувањето високо корисничко задоволство
• Способност да комуницира јасно и професионално
• Претходно искуство не е потребно

Нудиме:

• Одлични работни услови
• Редовно вработување со можност за цело и пола работно време
• Работно време од 9 – 17, од понеделник до петок

 Заинтересираните кандидати нека го испратат своето CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »