Стоматолошка/Медицинска сестра

Плата од 24.000 ден. до 30.000 ден.

Вработуваме:

  • Стоматолошка/Медицинска сестра, со или без искуство.

Нудиме одлични услови за работа со можност за професионално напредување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »