Продавч/ка

За компанијата: Нудиме редовни месечни примања; Бонуси и додатоци од продажба; Исплата на к15; Конкурентна плата и пакет бенефиции за лојални вработени. повеќе за компанијата »
  • Објавен на 5.2023
  • Мак-Пром С ДООЕЛ
  • Активен до 27.05.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје

Се барс продавачка за во тобако, за пола работно време или втора смена само за цело работно време.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »