Пакувач на машина

 • Објавен пред 7 дена
 • Виталиа
 • Активен до 05.12.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Виталиа:

Техничар за одржување - Oператори

Пакувач на машина

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Дисциплина и мотивација
 • Способност за тимска работа

 

Работни обрски:

 • Собирање на производи од лента
 • Пакување на готови производи во кутии
 • Лепење декларации на производи
 • Физичка активност (постојано во движење,стоење)
 • Следење на технолошки процес
 • Редење на палети
 • Работа во смени

 

Ви нудиме:

 • Платени платни трошоци
 • Обезбеден оброк

Платени патни трошоци и обезбедена храна

 

Доколку сте спремни да го прифатите  да го прифатите предизвикот,испратете ни ја вашата кратка биографија(CV) на следната e-mail адреса: marijas@vitalia.com.mk

 

КЛИКНИ