Општ работник

Плата од 22.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • ДООЕЛ ГОЦИС
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Битола

ДООЕЛ ГОЦИС од Битола има потреба од вработување на  2 лица од машки и 2 лица од женски пол на воздраст до 45 години со или без претходно работно искуство во дрвната индустрија.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »