ЦНЦ ОПЕРАТОР НА АМАДА ПAНЧ ПРЕСА (Amada punch press

 • Објавен пред 10 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЦНЦ ОПЕРАТОР НА АМАДА ПAНЧ ПРЕСА (Amada punch press) Озон има потреба од ЦНЦ Оператор кој ќе му се придружи на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје.
Кандидатот ќе биде одговорен за работа на "Amada" ЦНЦ пунч преса - машина за сечење и обработка на метални плочи со дебелина до 3мм, подготвување на материјал за обработка, организирање и избор на алати во производствениот процес, пренос на обработка на програмите за сечење и детална грижа за машината.

Потребни познавања:

 • Операторот треба да има познавање од кодови за работа на ЦНЦ
 • Кандидатот е пожелно да поседува претходно работно искуство на ЦНЦ пунч преса Амада или слична
 • Завршено Средно или Високо образование (Машинско или Електротехничко)
 • Работно искуство како ЦНЦ оператор од минимум 3 години
 • Да поседува чувство за прецизност
 • Познавање англиски јазик
 • Искуство во машински дизајн и технички цртежи

Испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

КЛИКНИ