Нотарски стручен соработник и/или Нотарски Приправник

Нотарската канцеларија на Нотар Башким Амети има потреба од Нотарски стручен соработник и/или Нотарски Приправник

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Високо образование – магистар по правни науки (240/300 ЕКТС) или дипломиран правник. 
  • Задолжително работно искуство во нотаријат 2 години
  • Познавање на  работа на УЗП заверки односно работење преку Мој нотар,  нотарски платни налози,  солемнизации,  и познавање на системот на Агенцијата за катастар на недвижности, и воедно заедолжително е потребна одлична комуникација со странки.

Работното време започнува од 08:30 до 16:30 часот, од понеделник до петок.

Кандидатите потребно е да достават кратка биографија на следниот мејл: [најави се за да го видиш е-маилот]

Со доставување на кратката биографија, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени за потребите на избор на кандидат за потребното работно место.
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »