Раководител на филијала за осигурување

Активни огласи од Кораб технички преглед и осигурување :

Соработник за сметководствени и финансиски работи

- Високо образование

- Задилжително предходно работно искуство во продажба на осигурителни продукти

Работни задачи и одговорност:

- Организација на работата во филијалата

- Грижа за рентабилноста на филијалата 

- Подготовка на понуди и остварување на комуникација со клиенти

- Продажба на полиси за осигурување 

- Изготвување на извештаи за менаџментот

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »