Хаус Мајстори

  • Објавен пред 4 месеци
  • Глобал фајнанс груп
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Глобал фајнанс груп дооел скопје вработува хаус мајстори со или без искуство за работа во областа на ситните поправки на згради и нивно одржување

КЛИКНИ