Позиција на рецепција - Хотел Театар Битола

Се бара лице(лица) за работа на рецепција во Хотел Театар, Битола. Пратете ЦВ, и повелете на интервју. Тимот на Хотел Театар Ве очекува!

http://hotelteatar.com

КЛИКНИ