Продажен Персонал - Skopje City Mall

Плата 40.000 ден.

За компанијата: Mavi, incorporated in 1991 in Istanbul, is recognized as a highly successful global lifestyle brand, rooted in 32 years of denim expertise. Mavi has been publicly traded since 2017 and has a presence in... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Mavi
  • Активен до 19.06.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: us.mavi.com

Продажен Персонал

Место на работа: Skopje City Mall

Full Time 40h

Опис на работата:

● Примање и изложување на робата по правила на компанијата

● Следење на асортиманот и залихата

● Работа на каса

● Услужување на купувачи, во склад со стандардите на компанијата

Ви нудиме:

● Можност за напредок и профисионално усовршување

● Позитивна работна атмосфера

● Месечни бонуси во однос на остварени таргети

Услови

● Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место

● Одговорност и организираност во работата

● Комуникативност, љубезност и тимска работа.

Рокот за пријавување е 15 дена од денот на објавување.

Испратете го вашето CV ( сликата е задолжителна) на maimakedonya@gmail.com

Тел: 070-558-336

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »