Prodavac za vo butik

  • Објавен пред 2 месеци
  • Globay Macedonia
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Водечки Турски бренд GLOBAY, има потреба од продавачи/ки за во машки бутик во Стара Турска Чаршија и Капитол Мол. Предност ќе се земе искуство во продажба и познавање на англиски јазик. 
Пратете ваше CV на globaymk@gmail.com.
За повеќе инфо. 078 258 591

 

КЛИКНИ