Персонал за продажба

  • Објавен пред 7 месеци
  • ORBIS
  • Активен до 13.12.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПТИКА ОРБИС

ИМА ПОТРЕБА ОД ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА

УСЛОВИ ;мин средно образование ,основно познавање на анг .јазик 

Сите заинтересирани кантидати своето CV може да го пратат на 

orbis91@unet.com.mk

КЛИКНИ