Нови работни позиции

 • Објавен на 2.2018
 • Office Info
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Фирма за маркетинг во Скопје објавува оглас за вработување на 5 комуникативни и амбициозни кандидати со желба за напредување. За кандидатите е обезбедена комплетна обука за пополнување различни позиции.
 

Потребни квалификации:

 • ССС,
 • Познавање на англиски ќе се смета за предност,
 • Возачка Б категорија ќе се смета за предност.

 

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и презентациски вештини,
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати,
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Напомена:

 • Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Ние нудиме:

 • Редовна плата,
 • Бонуси за надреализација според интерните правилници на компанијата.

 

Сите заинтересиран кандидати може да го испратат своето CV на:  officeinfodd@gmail.com
Време за аплицирање до 28.02.2018

КЛИКНИ