Kреативци и графички дизајнери

 • Објавен пред 9 месеци
 • Еден на Еден
 • Активен до 22.05.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Еден на Еден маркетинг агенција бара освежување на тимот креативци и графичари

Од кандидатите очекуваме:

 • Најмалку две години работно искуство на исто или слично работно место
 • Одлично познавање на Adobe програмите
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа
 • Способност за развивање концепти
 • Следење на маркетинг текови и трендови

Одговорности:

 • Создавање на иновативни дизајнерски концепти и решенија
 • Брендирање и изработка на продажни елементи за кампањи
 • Користење на сите релеватни дизајнерски алатки (типографија, лого, колорит, графика, илустрација, фотографија, 3Д рендеринг) на соодветен начин
 • Развој на креативни решенија за комуникација (offline & online)
 • Обработка на фотографии
 • Подготовка на припреми за печатење
 • Комуникација и координација со другите тимови во агенцијатa

Доколку ги исполнуваш наведените услови, испрати го твоето CV на jobs@edennaeden.mk

Пријавите на кандидати кои не ги исполнуваат бараните услови нема да бидат разгледувани.

Само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ