Возачи - „E“ Категорија

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи за меѓународен транспорт.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  1. Возачка дозвола, Е категорија,
  2. Сертификат за возачи,
  3. Дигитална картица за тахограф,

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот] ,

 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »