Касиери за реонот на Ѓорче Петров

 • Објавен на 2.2018
 • Мотиви
 • Активен до 17.02.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на клиент бара:

 

Касиери за маркети во реонот на Ѓорче Петров

 

Вработените ќе бидат дел од прекрасна работна атмосфера и фирма која ги цени и почитува нејзините вработени.

 

Опис на работната позиција:

 • Касиерот/ката е одговорен/а за прецизно и ефикасно обработување на сите готовински и безготовински трансакции, во согласност со утврдените политики и процедури,
 • Управува и ја контролира фискалната каса, ракува со готовинските и безготовинските трансакции, во согласност со утврдените политики и процедури,
 • Ефикасно ги скенира приоизводите и врши наплата,
 • Одржување на чиста и уредна каса како и точни и прецизни извештаи за готовинските и кредитните трансакции.
 • Обврски кои се пропишани во систематизацијата. 

 

Главни обврски и одговорности:

 • Ја превзема касата и депозитите,
 • Работи ефикасно на каса, ги скенира производите, издава сметки, врши наплата,
 • Ги отклонува сите грешки со работењето на касата,
 • Задолжен е да има пријатен однос кон потрошувачите,
 • Ја затвара касата и депозитите.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС,
 • Подготвеност за работа во тим,
 • Желба за работа во динамична средина,
 • Желба за работа во смени,
 • Да знае да работи со каси, компјутери, принтер,
 • Одлично познавање од македонски јазик, познавање на албански се смета како предност.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Своите апликации испратете ги на следниот е - меил: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ