Монтер / оператор на машина

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Монтер / оператор на машина – 2 работни позиции

 • Да ракува со машинскиот парк на претпријатието

 • Да пакува и етикетира производи

 • Да врши монтажа на различни производи

 • Да врши и други задачи по начог на работодавачот

   

  Што нудиме:

  Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест.

  Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Дополнително може да се закаже термин за интервју на Телефон +38972246544.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »