Life Vision: Агенти за продажба

 • Објавен пред 9 месеци
 • Лајф Визион АД
 • Активен до 20.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Битола

ОПИС:

Македонска компанија Лајф Визион АД Скопје со подружница во Битола, со дејност од сферата на финасикото советување, маркетингот, застапување и продажба, бара амбициозни, истрајни и ведри луѓе заинтересирани за кариерно напредување и усовршување во областа на маркетингот и финансиското советување.

Потребен е кандидат кој ги исполнува следниве услови:

 • флексибилно работно време,
 • одлични комуникациски вештини,
 • самоиницијативна способност за иницирање активности и работа на нив,
 • тимска работа,
 • да преферира провизиска заработка со можност за фиксен надомест во текот на кариерното напредување.
 • пожелно е кандидатите да имаат претходно работно искуство и да бидат на вораст над 25 години
   

Заинтересираните да испратat CV на следната е-маил адреса: elena.veljanovska@lifevision.mk.

КЛИКНИ