Возач со С категорија

  • Објавен пред 5 месеци
  • Мак-пела
  • Активен до 17.07.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач со С категорија за превоз низ Македонија, најмногу низ Скопје

Сабота е неработен ден

плата од 25000 до...

070 356-449

КЛИКНИ