ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - ГОСТИВАР

Активни огласи од Спорт Висион Дооел Скопје:

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – СКОПЈЕ

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ  - ГОСТИВАР

Доколку сте:

 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни

Услови:

 • ССС/ВСС
 • со или без работно искуство
 • англиски јазик – мин А1 ниво
 • познавање на MS пакетот

Нудиме:

 • основна плата + бонуси
 • тимска работа
 • професионален напредок и развој

Работни задачи:

 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и мотивационо писмо, испратете ја на e-mail адреса hr@sportvision.mk до 16.10.2019 година со назнака „ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - ГОСТИВАР„. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

 

КЛИКНИ