Програмери

  • Објавен пред една недела
  • Акцент ДООЕЛ
  • Активен до 20.06.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Акцент има потреба од програмери во Скопје и Струмица:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни квалификации:

  • Потребни основни познавања (дел од наведените): Java, Java Servlet, Java Spring Boot, JavaScript; HTML5/CSS3, MySQL, Bootstrap, jQuery;
  • Пожелно завршено соодветно високо образование и искуство со програмирање на ERP апликации;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење;
  • Бонус: Jasper, Swing, Hibernate, Android SDK, Python.

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [email protected] со назнака за која позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување 20.06.2021.