ЕЛЕКТРИЧАР

Плата од 40.000 ден.

За компанијата: Ројал Солтуионс Подружница Управител Плус – Центар за управување и одржување на објекти и станбени згради. повеќе за компанијата »

Друштвото за угостителство, консталтинг, трговија, градежништво и услуги Ројал Солутионс ДООЕЛ увоз-извоз Скопје - Подружница Управител Плус има потреба од дополнителен работник - Електричар поради зголемениот обем на работа.

Лицето потребно е да има:

  • Завршено средна стручна спрема
  • Потребно е да поседува возачка за Б категорија.
  • Искуство во струката
  • Познавање на градот Скопје

Заинтересираните апликанти своите CV да ги достават на следната email-адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »