Специјалист за техничка подршка

За компанијата: Од 1994 година ДУНА е водечка команија присутна во бизнис секојдневието во Македонија. Со канцеларии и во Албанија и Србија. Со успешни проекти и во Косово. Посветено работиме на нашата мисија која започна... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ДУНА ДОО
  • Активен до 30.09.2022
  • Позиција: Електро-машински техничар/Техничар
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 023104500
  • Веб: duna.mk/
  • Facebook: dunacomputers

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »