Вработуваме агенти во директна продажба

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана странска издавачка куќа вработува Вработуваме агенти во директна продажба на своите производи за реон Македонија

Квалификации:

  • најмалку ССС;
  • искуство во продажба ќе се смета како предност;
  • мотивација за работа и учење;
  • добри организациски способности, комуникативни способности;
  • подготвеност за тимска работа;

Нудиме:

  • фиксен хонорар и плус атрактивна заработувачка во зависност од продажбата;
  • соработка и можност за професионален развој и работење во динамично опкружување. 
     

Доколку сте заинтересирани пратете биографија на следниот мејл: info@mkskopje.com

КЛИКНИ