Адвокатски приправник

Адвокатска канцеларија Кимова  има потреба од еден (1) адвокатски приправник (волонтер) со или без работно искуство и одлично познавање на Англиски јазик.                                                                                        Сите зинтересирани да достават CV на : office@kimova.com.mk                                                                            Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју и тестирање.

КЛИКНИ