Ракувач на градежна машина

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 30.07.2021
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компанија која повеќе од 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

Машинист - ракувач на градежна машина  5 извршители

Работно искуство ќе се смета за предност

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование
 • Исполнителен, иницијативен
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и во дадени рокови

Личен Профил:

 • Организираност и одговорност
 • Комуникативност
 • Посветеност,лојалност,иницијативност.ж
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: [email protected]

тел.070/383-770