Агроном

 • Објавен пред 3 недели
 • БИСТРЕН ДООЕЛ
 • Активен до 23.06.2022
 • Позиција: Земјоделец
 • Локација: Штип

Друштвото за земјоделство, производство, трговија и услуги БИСТРЕН ДООЕЛ с. Љуботен Штип е млада и перспективна компанија со амбиција да биде лидер и пионер во модерно и еколошко земјоделско производство на овие простори, притоа користејќи најсовремена технологија и механизација.

Со цел проширување на својот тим, за потребите на работниот процес, БИСТРЕН ДООЕЛ објавува оглас за работнo место:

АГРОНОМ

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Изготвување план на активности на неделно и месечно ниво
 • Внесување на податоци од терен во систем
 • Контрола на сите процеси на насадите
 • Поднесување навремени барања за набавка на материјали и препарати неопходни за работните процеси
 • Организација на вработените според планот за работа

 ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Завршено високо образование од областа на агрономијата и овоштарство
 • Претходно работно искуство во областа
 • Интерес и познавања околу работа со агрогенетика, агродронови, карбонфарминг
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Активен возач, Б-категорија
 • Добра психо-физичка подготвеност

Очекуваме добри комуникациски вештини, ориентираност кон тимска работа, доверливост, чесност, лојалност, непристрасност, одговорност.

Во Бистрен ДООЕЛ Ве очекува млад и динамичен тим за соработка во компанија со голема перспектива, атрактивни приходи, стручен развој и едукација, работа согласно научен пристап, креативни и иновативни проекти, развој и примена на генетски инженеринг, следење и имплементирање на најсовремените текови во земјоделството.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација.

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.

*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »