Магацински работник

За компанијата: Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнал и Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group. Нептун... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Нептун Македонија
  • Активен до 13.12.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Нептун Македонија:

Референт за продажба