Продажен Персонал

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • Лунаго д.о.о.Скопје
 • Активен до 10.04.2024
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.pbc.mk

Компанијата Лунаго ДООЕЛ Скопје, која работи со продажба и дистрибуција на додатоци во исхрана, има потреба од ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во својот малопродажен објект во Скопје.

Опис на работна позиција:

 • Прием и редење на роба,
 • Работа на каса,
 • Обезбедување на точна состојба на производите во продажниот објект,
 • Одржување исправноста на производите,
 • Да запазува на роковите на производите како и  редот и хигиената во продажниот објект.

Услови за работа

 • Работно време на малопродажниот објект е од 10:00 до 19:30 од Понеделник до Петок. Сабота од 10:00-16:00 
 • Работа во 2 смени со вкупен фонд од 40 работни часа.
 • Почетна нето плата од 27.000 мкд, пријава на полн износ, К15...

Апликациите можете да ги доставите лично во малопродажниот објект во на Ул. Христо Смирненски бр.21/локал 2, Скопје или на е-маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Познавањето на англиски јазик
 • Познавање на работа на компјутер и каса
 • Со или без претходно работно искуство во малопродажба
 • Работно искуство во областа на продажба со здрава храна и додадотци во исхрана ќе се смета за предност.
 • Комуникативна и динамична личност со продажни вештини и желба за тимска работа.
 • Љубезност и посветеност
 • Професионален однос и деловна етика
 • Способност за тимска работа

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »