Сметководител со и без искуство

За компанијата: ИНТЕРНАЦИОНАЛ ИНВЕСТМЕНТ КОНСАЛТИНГ - ИИЦ ДОО СКОПЈЕ е компанија која нуди услуги од областа на сметководство и финансии. Ние работиме заедно со нашите клиенти со цел да креираме стратегија која што ќе... повеќе за компанијата »

Интернационал Инвестмент Консалтинг ИИЦ ДОО Скопје, е компанија која се занимава со сметководство, финансии и даночнен консалтинг и е присутна на пазарот 10 години.

Имаме потреба од проширување на тимот и отвараме новa работна позиција- Сметководител (со искуство).

Ние ви нудиме:

  • Пријатна и позитивна атмосфера за работа.
  • Постојано надградување на знаењето и вештините.
  • Редовни месечни примања
  • Бонуси и награди.
  • Месечен личен доход во договор со кандидатот.

Наши очекувања:

  • Ведра, енергична, одговорна, исполнителна и амбициозна личност.
  • Тимски работник

Сите заинтересирани да аплицираат на [најави се за да го видиш е-маилот] или [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »