Продажни асистенти - Скопје

(преземи го огласот во Word)

ЈА ПРОШИРУВАМЕ НАШАТА ЕКИПА!!!!

Ние сме  меѓународна компанија, лидер на пазарот во спортската индустрија во нашиот регион. Nike,Buzz,Sport Vision и Sport Reality го прошируваaт ланецот со неколку нови продавници. Од таа причина во потрага сме по нови колеги на позиција:

ПРОДАЖЕНИ АСИСТЕНТИ

Доколку си:

 • Енергичен
 • Комуникативен
 • Лојален
 • Амбициозен
 • Љубопитен

И ги задоволуваш следните услови :

 • ССС/ВСС
 • со или без работно искуство
 • познавање на MS Office пакет

 Ако те исполнува да:

 • услужлив  и ориентиран кон потребите на потрошувачите
 • oстваруваш резултати и си  дел од најсовремените случувања во спортска индустрија
 • запознаеш и работиш по стандарди на светски компании

Тогаш, нашата ЕКИПА ти нуди

 • конкурентна плата + бонуси
 • тимска работа и колегијалност
 • професионален развој и напредок, обуки
 • бенефиции при купување

Престави ни се со испраќање на твојата апликација на е-mail адреса

[најави се за да го видиш е-маилот] до 10.9.2021 година со назнака “СКОПЈЕ”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.