Продавачи и Монтери за Завеси

 • Објавен пред 3 месеци
 • Хоме Текс Дооел
 • Активен до 27.04.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Ние сме Домашна компанија која се занимава со внатрешен дизајн, завеси, постелнини и бебешки производи.

Нашите производи ги нудиме на мало и на големо во нашите салони и онлајн во нашите страници:
http://www.KupiZavesi.comhttp://www.SladokDom.com

Бараме:

 • Продавачи
 • Монтери за завеси
 • Web Дизајнери
   

Досегашното искуство и образование е небитно, се фокусираме да пронајдеме луѓе:

 • Отворени за учење,
 • Со позитивен став,
 • Со високи морални вредности.

 

Персонал со искуство за продажба и со познавање на компјутерски програми како: 

 • Adobe PS, 
 • Adobe AI,
 • MS Office, 
 • HTML5

ќе бидат Солидно Платени Над Македонски Стандарди.

Ги очекуваме Вашите резимеа, преку полето „Аплицирај“.

КЛИКНИ