Бравар / Заварувач

Плата од 40.000 ден. до 45.000 ден.

Активни огласи од Металмонтинг:

Бравар / Заварувач

МЕТАЛОМОНТИНГ вработува: Бравар/Заварувач

Работни задачи:

  • Работа со електричен апарат и ЦО2.
  • Изработка на елементи од челични профили.
  • Предност возачка.

Плата: 40.000 ден+

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »