АГЕНТИ ВО ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 9 месеци
  • Младинска Книга Скопје
  • Активен до 16.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

ВРАБОТУВАМЕ АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана странска издавачка куќа вработува агенти во директна продажба на своите производи за реон Македонија. Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни. Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата обезбедува обука и оспособување на кандидатите за работа. Посебни квалификации не се потребни освен желба за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите. Вештини и способности: Одлични комуникациски способности Преговарачки вештини Ориентираност кон клиенти Динамични, иницијативни и насочени кон резултати ​​ Понуда: Основна плата плус атрактивен награден пакет ​Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com или јавете се на тел. 02/3072544 или на 076298277 или повелете директно во нашите простории на ул. Љубљанска 5, наспроти Сити Мол.

КЛИКНИ